Onze Esyline collectie

12/05/2021

ESYLINE, een oplossing voor elk probleem.

DAB Pompen, één van de marktleiders op het gebied van waterpomptechnologie brengt met de ESYLINE een nieuwe reeks energiezuinige pompen op de Belgische markt. De ESYLINE zorgt door de modulariteit en connectiviteit voor een echte “pompen” revolutie. Eenvoud, energiezuinig en gebruiksvriendelijk zijn de andere kernwoorden van dit nieuwe DAB pompen assortiment. Met gebruik van de nieuwste technologie heeft DAB met een beperkt aantal artikels een maximum aan toepassingen.

Regenwater recuperatie

Met de verschillende Esyline uitvoeringen zet DAB hard in op het hergebruik van het zogenaamde hemelwater. DAB is er zich van bewust dat iedereen een steentje moet bijdragen om onze ecologische voetafdruk te verminderen en het hergebruik van regenwater te stimuleren. Regenwater recuperatie is al sterk ingeburgerd in de samenleving, maar met deze nieuwe Esyline producten gaat DAB nog een stap verder. Afgezien van het feit dat het blauwe goud gratis uit de lucht valt is regenwater eerder zacht water, wat de kalkaanslag verminderd. Ook zouden straten minder snel blank staan wanneer we met z’n allen hemelwater zouden hergebruiken. We gebruiken namelijk te vaak drinkwater waar regenwater beter voor geschikt is. Met de DAB Esyline heb je een oplossing voor elke mogelijke toepassing huishoudelijk of industrieel om regenwater op de eenvoudigste manier te hergebruiken. Op die manier spaar je zelf wat op je water- en energiefactuur en moeder aarde op haar meest gegeerde grondstof, water.

Esybox Diver

Een van de oplossingen die we aanbieden is de Esybox Diver. Een onderwaterpomp die energiebesparing, eenvoud en connectiviteit combineert. Laten we beginnen bij dat eerste, energiebesparing. De Esybox Diver heeft namelijk een ingebouwde frequentiesturing, een unieke eigenschap in de pompenmarkt. De meeste pompen kennen een on/off-systeem waarbij de pomp zoals het woord zegt, enkel aan en uit kan. Bij DAB hebben we besloten dat systeem te verbeteren. Een pomp moet namelijk niet voor elke taak al zijn vermogen gebruiken. Als je het toilet doorspoelt zal de Esybox Diver enkel de nodige energie leveren, en niet teveel, zoals andere systemen. Op jaarbasis zal de besparing op de energiefactuur beduidend zijn. Een tweede voordeel van de Esybox Diver is zijn eenvoud. De pomp is heel gebruiksvriendelijk, niet alleen tijdens de installatie, maar ook in later onderhoud of tijdens herstellingen. Door zijn veelzijdigheid kan je de Esybox Diver met behulp van enkele accessoires op verschillende manieren installeren, zowel ondergedompeld in een tank of in een droge opstelling. Daarnaast is de onderwaterpomp door zijn ingebouwde ontluchtingsklep, geïntegreerd expansievat en zijn mogelijkheid tot connectie met de door DAB ontwikkelde DConnect app, de makkelijkst te installeren onderwaterpomp, of beter, oplossing op de markt. En de toepassingen zijn enorm, van huishoudelijke regenwaterrecuperatie tot irrigatie.

Esybox Max #SomethingforEveryone

Het nieuwste model in de Esyline is de Esybox Max. Een revolutie in de markt van de drukverhoging. Bij de ontwikkeling van deze pomp is DAB heel specifiek te werk gegaan. We analyseerden waar de problemen van drukverhogers lagen, in elke schakel tussen groothandel en eindgebruiker, en pasten onze pomp daarop aan. Waar andere drukverhogers zware lompe pompen zijn die vaak per hijskraan op de werf vervoerd moeten worden, heb je met onze Esybox Max een pomp die je met een grote personenwagen al kan vervoeren en kan optillen met 1 tot 2 personen. De compactheid bespaart niet alleen tijd op de werf maar ook gigantische sommen aan brandstof en ruimte bij de logistieke partners. Twee vliegen in één klap dus, en dat is niet het enige. Door de reeds vermelde DConnect app is ook onderhoud eenvoudiger geworden. Zo kan de onderhoudspartner elk moment van de dag zijn pomp(en) monitoren en vanaf afstand al 90% van de aangegeven problemen oplossen zonder zichzelf daarbij te verplaatsen. Het is een pomp met voordelen voor iedereen, dat zag ook PWC. Zij zullen de drukverhogers gebruiken om water te voerzien voor elke kraan, elk koffiemachine en alle douches in hun nieuw state-of-the-art hoofdkantoor te Diegem, een project waar wij bij DAB geweldig trots op zijn. 

 

Welke Esybox heb jij nodig? Vraag het vandaag nog via info.belgium@dwtgroup.com