GA MET DAB NAAR DE RONDE VAN VLAANDEREN

DABCycling.img

Het concept :

Bij DAB houden we van sport, de passie en toewijding, dat is iets waar wij ook voor staan. En dat willen we delen met iedereen. Net daarom organiseren we een wedstrijd waar je de passie en toewijding van sport vanop de eerste rij kan zien. Per 3 Evosta pompen die je koopt kan je 1 formulier in vullen en zo maak je kans op een duoticket om samen met DAB naar de Ronde van Vlaanderen te gaan en als VIP te genieten op de flanken de mythische Oude Kwaremont. Elke maand gaan we bij DAB een duoticket weggeven onder de reeds ingevulde formulieren. Om mee te doen aan de wedstrijd moet je het formulier invullen, de prijsvraag beantwoorden en aantonen dat je in de actiemaanden 3 Evosta pompen hebt aangekocht. De winnaar wordt telkens bekend gemaakt op de 2de woensdag van elke maand. We roepen 5 maal een winnaar uit, op 13/10/2021, 10/11/2021, 08/12/2021, 12/01/2022 & 09/02/2022.

Meer info over onze Evosta 2 & 3.

Voorwaarden :

1. U moet 3 DAB Evosta pompen aankopen en dit kunnen bewijzen door middel van een of meerdere facturen.
Per aankoop van 3 Evosta pompen kan je 1 maal dit formulier invullen. Stel, je koopt 6 Evosta pompen, dan kan je 2 maal dit formulier invullen en maak je dubbel zoveel kans om te winnen. Je kan per 3 aangekochte pompen maar 1 maal deelnemen. Deelnemen kan enkel met aankoop van de gewone Evosta 2 & 3 modellen (niet de SAN of SOL modellen).

2. De pompen moeten tijdens de maanden van de actie aangekocht worden.
Om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd moeten alle 3 de Evosta pompen aangekocht zijn in de maanden dat de actie loopt. De actie loopt van 15/08/2021 tot 31/01/2022. Datum van aankoop op de factuur moet dan ook tussen deze twee data liggen.

3. Inleveren van het formulier kan tot 2 weken na de einddatum.
Om iedereen de tijd te geven om het formulier in te vullen gaan we elke maand 1 duoticket weggeven en dat telkens de 2de woensdag van de maand. Op die manier heeft iedereen tijd genoeg om na elke maand het formulier in te vullen met de facturen van de afgelopen maanden. Aangezien de actie tot januari loopt betekend het dat de laatste winnaar bekend gemaakt wordt op 9/02/2022 en je dus tot en met 8/02/2022 kan door met de pompen die je gekocht hebt.

4. Je kan per 3 aangekochte Evosta pompen 1 maal deelnemen
Stel dat je tussen op 3 september 2 Evosta pompen koopt en daarna op 23 oktober nog 1. Dan kan je een formulier invullen om mee te doen met de loting in november. Wordt vervolgens jouw formulier niet getrokken, dan blijft jouw formulier in de pot voor de volgende tot jij misschien het beste antwoord gaf op de prijsvraag.

De prijs :

DE PRIJS

Als VIP van DAB kan je de Ronde van Vlaanderen van start tot finish beleven vanop de Oude Kwaremont. Vanaf 9u15 word je verwelkomd in onze loge met champagne en hapjes. Daarna kan je tijdens het volgen van de koers genieten van een verfijnde lunch en een doorlopende bar. Vervolgens is er nog een uitgebreide receptie. Wanneer de renners (tot 3 maal toe) de Oude Kwaremont betwisten kan jij dat vanop de eerste rij zien op ons privéterras op de flanken van deze legendarische helling. Na het aankomen van de renners kan je genieten van een spetterend optreden. Er is ook 1 parkeerplaats per duoticket voorzien en een shuttlebus naar de VIP-tent.

 

*
*
Bedrijfsadres
*
*
*
*
*
*
*