10 jaar Esybox Line

04/08/2023

Een decennium van innovatie: 10 jaar Esybox

Dit jaar is een belangrijke mijlpaal voor DAB’s Esybox Line, want we vieren het 10-jarig bestaan! Met een decennium aan fijn ontworpen waterverplaatsingstechnologie achter de rug, heeft de Esybox een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen een van onze meest essentiële hulpbronnen gebruiken: water.

Laten we de opmerkelijke 10-jarige reis van de Esybox eens onder de loep nemen, waarbij we de functies, innovaties en de positieve impact op waterdruk regeling voor huishoudelijk en residentieel gebruik belichten.

 

De geboorte van Esybox: Een nieuwe benchmark zetten (2013)

In 2013 lanceerde DAB de Esybox, waarmee de wereld de eerste volledig geïntegreerde elektronische systeem in een compacte behuizing leerde kennen.  Deze alles-in-één gebruiksklare drukverhogingspomp, uitgerust met een omvormer, werd meteen een revolutionaire verandering in het beheer van de waterdruk in de huishoudelijke en residentiële sector. Het ergonomische ontwerp en ruimtebesparende karakter zetten een nieuwe standaard voor efficiëntie en gemak.

Uitbreiding en veelzijdigheid (2013-2015)

DAB erkende de waarde van modulariteit en ontwikkelde een lijn accessoires die de Esybox aanvulde. De Esydock single dock, Esytwin twin dock en Esytank ready tank hebben de mogelijkheden van de Esybox uitgebreid, waardoor deze geschikt is voor toepassingen in residentiële gebouwen, waaronder gebouwen met maximaal 9 verdiepingen en 17 appartementen.

Enter Esybox Mini 3: Op maat gemaakt voor thuis (2015)

Voortbouwend op het succes van de Esybox introduceerde DAB de Esybox Mini 3, een compacte en ultrastille boosterpomp op maat gemaakt voor individuele woningen. Ondanks zijn kleiner formaat leverde de Esybox Mini 3 indrukwekkende prestaties en bood het huiseigenaren een betrouwbare en efficiënte oplossing voor waterdrukbeheer.

Connectiviteit omarmen met DConnect (2016)

Naarmate de technologie voortschreed, deed de Esybox Line dat ook. DAB erkende het belang van connectiviteit en introduceerde de DConnect afstandsbediening. Met deze innovatie functie kunnen gebruikers hun Esybox-pompen op afstand beheren, wat gemak en gebruiksgemak biedt. Met DConnect hebben gebruikers toegang tot hun pompen en kunnen ze deze bedienen zonder dat ze fysiek naar de installatielocatie hoeven te komen.

Verruimende horizon: Esybox Diver (2020)

DAB blijft zich inzetten voor innovatie en heeft de Esybox Line uitgebreid naar onderwatertoepassingen met de introductie van Esybox Diver. De Esybox Diver, ontworpen als een alles-in-één oplossing voor putten en reservoirs, bracht de efficiëntie en het gemak van de Esybox naar een nieuwe domein. Deze uitbreiding heeft zowel de positieve eigenshcappen van de Esybox als veelzijdige en uitgebreide waterdrukoplossing verder verstevigd.

De evolutie gaat verder: Esybox Max – Modulariteit 4.0 (2020)

Met de Esybox Max heeft DAB de technologische evolutie naar een nieuw niveau getild. Esybox Max kan de waterdruk in gebouwen met maximaal 120 appartementen en 14 verdiepingen efficiënt beheren en voldoet daarmee aan de behoeften van grote woon-en commerciële gebouwen. Esybox Max is ontworpen voor eenvoudige connectiviteit met cloudservices en vereenvoudigt de selectie-, distributie-, installatie- en onderhoudsprocessen, waardoor tegemoet wordt gekomen aan de eisen van professionals in de sector.

Als we terugkijken op de opmerkelijke 10-jarige reis van de Esybox Line, is het duidelijk dat DAB’s inzet voor innovatie, efficiëntie en klantentevredenheid uitzonderlijke resultaten heeft opgeleverd.  Vanaf de baanbrekende start in 2013 tot de voortdurende evolutie en uitbreiding van de mogelijkheden, heeft de Esybox Line waterdrukregeling voor huishoudelijke en residentieel gebruik opnieuw gedefinieerd. Met zijn gepatenteerde technologie, compacte ontwerp en naadloze integratie van functies is de Esybox Line een referentie geworden in de industrie.

Door de introductie van aanvullende accessoires, connectiviteitsoplossingen zoals DConnect en de uitbreiding naar onderwatertoepassingen, heeft DAB consequent zijn toewijding getoond om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van zowel professionals als eindgebruikers. Het succesverhaal van de Esybox Line is een bewijs van de kracht van uitmuntende techniek en een toewijding om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in waterdruksystemen.

Als we naar de toekomst kijken, kunt u erop vertrouwen dat DAB zal blijven innoveren en geavanceerde oplossingen zal blijven bieden die onze interactie met waterbronnen vereenvoudigen en verbeteren. Op nog een decennium van succes en vooruitgang in waterbeheer met de Esybox Line van DAB.